FREElancer.

Ben jij een administratieve freelancer?

Dat komt goed uit! Bij Mana Office ben je altijd welkom je te vervoegen bij ons groeiende team van administratieve freelancers.
Door je in te schrijven, ontvang je telkens onze nieuwste opdrachten in je mailbox. En nee hoor, het kost je geen cent!

Ben je in het bezit van een BTW-nummer en heel veel enthousiasme om aan de slag te gaan? Wacht niet langer!

Administratieve freelancers
Start als freelancer in bijberoep

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je je abonneert op onze maillijst ontvang je de nieuwste administratieve vacatures in jouw mailbox. Hoe vaak dit zal gebeuren, staat niet vast. Van zodra wij zoeken naar een kandidaat, hoor je van ons!

Zit er een interessante vacature tussen?
Reageer snel op de mail met jouw cv en een korte motivatie, dan plannen we eerst een (video)call met je in om de job nauwkeurig te bespreken. Zien we hier al een match, dan leggen we jouw profiel voor bij de potentiële klant.

Zo konden wij al enkele administratieve freelancers koppelen aan bedrijven en dit voor zowel korte als (middel)lange duur.

Heb je eerst nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wie of wat is Mana Office?

Hallo daar freelancer, Brenda hier!

Enkele jaren geleden naam ik de sprong. Vol gedrevenheid en enthousiasme startte ik mijn avontuur als zaakvoerder van Mana Office. Het is mijn missie  KMO’s, bedrijven en zelfstandigen vooruit te helpen met verschillende services.

Ondertussen ga ik, naast zelf aan de slag te gaan als administratief medewerker binnen verschillende bedrijven, ook op zoek naar geschikte kandidaten om dergelijke jobs te vervullen.

"Kandidaten die ik match bij vacatures passen niet enkel binnen de job omschrijving, maar ook binnen het team waarin ze terechtkomen. Een geweldige uitdaging die ik telkens opnieuw aanga!"

administratieve freelancers Mana Office
Start als freelancer in bijberoep

Op zoek naar een administratieve medewerker?

Zoek niet verder! Laat Mana Office je helpen bij het vinden van dé ideale administratieve medewerker voor jouw onderneming.

Een collega met zwangerschapsverlof vervangen? Iemand uitgevallen door ziekte? Eerder op zoek naar een langdurige samenwerking?

Wacht niet langer! Neem contact op via onderstaande knop.

Mana office administratie en facturatie to the.

Mana office administratie en facturatie to the.

Mana office administratie en facturatie to the.