Vind een administratieve medewerker

Administratieve collega.

Op zoek naar een administratieve medewerker?

Zoek niet verder! Laat Mana Office je helpen bij het vinden van dé ideale administratieve medewerker voor jouw onderneming.

Een collega met zwangerschapsverlof vervangen? Iemand uitgevallen door ziekte? Eerder op zoek naar een langdurige samenwerking?

Wacht niet langer! Neem contact op via onderstaande knop.

Start als freelancer in bijberoep
Administratieve freelancers

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem heel eenvoudig contact met ons op via onderstaande knop. Deze verwijst je door naar een contactformulier dat ons op de hoogte brengt van jouw aanvraag.

Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in om jou(w onderneming) beter te leren kennen en een goed zicht te krijgen op de noden en voorwaarden.

Nu gaan wij op zoek naar een geschikte administratieve medewerker om jouw vacature in te vullen. We proberen zo snel mogelijk gepaste profielen aan je voor te stellen. De uiteindelijke keuze is aan jou.

Zo konden wij al enkele administratieve medewerkers koppelen aan bedrijven en dit voor zowel korte als (middel)lange duur. 

Heb je eerst nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wie of wat is Mana Office?

Hallo daar, Brenda hier!

Enkele jaren geleden nam ik de sprong. Vol gedrevenheid en enthousiasme startte ik mijn avontuur als zaakvoerder van Mana Office. Het is mijn missie  KMO’s, bedrijven en zelfstandigen vooruit te helpen met verschillende services.

Ondertussen ga ik, naast zelf aan de slag te gaan als administratief medewerker binnen verschillende bedrijven, ook op zoek naar geschikte kandidaten om dergelijke jobs te vervullen.

"Kandidaten die ik match bij vacatures passen niet enkel binnen de job omschrijving, maar ook binnen het team waarin ze terechtkomen. Een geweldige uitdaging die ik telkens opnieuw aanga!"

administratieve freelancers Mana Office
Start als freelancer in bijberoep

Ben jij een administratieve freelancer?

Dat komt goed uit! Bij Mana Office ben je altijd welkom je te vervoegen bij ons groeiende team van administratieve freelancers.
Door je in te schrijven, ontvang je telkens onze nieuwste opdrachten in je mailbox. En nee hoor, het kost je geen cent!

Ben je in het bezit van een BTW-nummer en heel veel enthousiasme om aan de slag te gaan? Wacht niet langer!

Mana office administratie en facturatie to the.

Mana office administratie en facturatie to the.

Mana office administratie en facturatie to the.